Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Bizim Harıta = Ο Χάρτης μας!

Η επικείμενη Διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό και μόνο με τον τρόπο που οργανώνεται, με εγγυήτριες δυνάμεις, με μια Ελλάδα κατεχόμενη και με παρέμβαση και της Ε.Ε, (όλη η παρέα του.. «φιλέλληνα κ Γιούνγκερ), δεν προοιωνίζει τίποτα το θετικό αντίθετα διαγραφεί την επιβολή αυτού που με σθένος απέκρουσε ο μεγάλος ηγέτης της Κύπρου, ο Τάσος Παπαδόπουλος το 2014 με το σχέδιο Ανάν.

Το μεγάλο βέβαια επιτήδευμα της όλης υπόθεσης είναι τα ενεργειακά κοιτάσματα της κυπριακής ΑΟΖ. Γι’ αυτό επείγονται όλοι οι πρωταγωνιστές που προσβλέπουν στην κατάλυση της ανεξάρτητης Κυπριακής Δημοκρατίας και στην δημιουργία ενός ερμαφρόδιτου τεχνητού μορφώματος, που θα επιτρέψει όσους τα επιβουλεύονται να τα καταπατήσουν με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει η εισβολή το 1974.

Όσοι βλέπουν τις εξελίξεις εκ του μακρώθεν και μάλιστα με απόψεις όπως, εμάς δεν μας αφορά, παρά του ότι η ελληνική πλευρά μετέχει στην πενταμερή διάσκεψη, απατώνται οικτρά όπως έγινε και πολλές φόρες στο παρελθόν σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, κάτι που το πληρώσαμε πολύ ακριβά.

Ο Ερντογάν έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι αποκλείεται η αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων, ενώ πολλοί Τούρκοι αρθρογράφοι υποστηρίζουν ότι ένεκα των εξελίξεων των τελευταίων ετών στην ευρύτερη περιοχή η γεωστρατηγική σημασία της Κύπρου για την Τουρκία έχει αυξηθεί στο κατακόρυφο.

Η απώλεια της Κύπρου, εκτός του ότι θα σημάνει τέλος στους ενεργειακούς αγωγούς που θα συνδέουν την ανατολική Μεσόγειο με την Ελλάδα, έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για τα εθνικά μας θέματα καθώς θα είναι η απαρχή της γενικότερης τουρκικής επιχείρησης για την διεκδίκηση του μισού Αιγαίου, την συνδιοίκηση στην Δ Θράκη και έπεται συνέχεια, αφού ένας «σκόπελος», δηλαδή το Κυπριακό, θα έχει ήδη παραδοθεί και μάλιστα άνευ αντίστασης.

Ποια συμφωνία για την επίλυση του Κυπριακού μπορεί να ισχύσει με αυτόν τον κατοχικό όρο της ομηρίας της νήσου από τους Τούρκους και τώρα με την νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής ? Δηλαδή θα πάμε να νομιμοποιήσουμε αυτό που ο ίδιος ο ΟΗΕ έχει καταδικάσει ?

Αν δεν το καταλαβαίνουμε ότι μας οδηγούν όλοι αυτοί οι «σύμμαχοι» της καταστροφής μας σε μια μεγάλη εθνική απώλεια, τότε για άλλη μια φορά θα προσγειωθούμε ανώμαλα και αυτή την φορά θα… έχουμε «σπάσει» κυριολεκτικά τα μούτρα του ελληνισμού.

Αλλοίμονο μας.ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ1 σχόλιο:

 1. καλα οι κομουνιστες δεν ειναι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενικα φανατικα θρησκοληπτα μισανθρωπα δολοφονικα κτηνη 10000000000000000 φορες χειροτερα απο τους ισλαμιστες.
  ο αριστερισμος -αναρχοκομουνισμος ειναι καρκινος της ψυχης και του μυαλου.
  αυτος ειναι υπευθυνος για ολα τα κακα στην ελλαδα απο το 74 που εχουν την απολυτη εξουσια οι αριστεροι μεχρι σημερα.

  η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
  aristera delenda est!

  να τι ελεγε ο γερος της δημοκρατιας παπανδρεου για τους προδοτες κομουνιστες.
  καλα οι πανιβλακες δεξιοι ακομα να παρουν χαμπαρι τι εστι μπολσεβικισμος.....

  Η τελευταία δραματική προκήρυξη της κυβερνήσεως προς τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στις 23 Δεκεμβρίου 1944, που υπογράφει ο Γεώργιος Παπανδρέου:

  Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Από 20ημέρου εστρέψατε τα όπλα εναντίον της πατρίδος. Τα όπλα αυτά τα είχατε πάρει με την βοήθειαν της μεγάλης μας συμμάχου Αγγλίας για να τα στρέψετε εναντίον των Γερμανών. Δυστυχώς οι Γερμανοί έφυγαν ανενόχλητοι και τα όπλα τα εστρέψατε εναντίον των συμμάχων μας οι οποίοι επί 4 χρόνια μας εβοήθησαν για να ζήσουμε και οι οποίοι μας προστατεύον αφ'ότου εγίναμε Κράτος. Οι πολιτικοί σας αρχηγοί δεν ετήρησαν τον λόγον τους, διότι θέλουν να επιβάλουν την Δικτατορίαν εις τον τόπον μας. Μερικοί εξ'αυτών, όπως ο Τζήμας, είναι όργανα της Βουλγαρικής προπαγάνδας. Διέταξε εις την Δυτικήν Μακεδονίαν, στα Σχολεία να διδάσκουν την Βουλγαρικής γλώσσαν. Οι στρατιωτικοί σας αρχηγοί είναι μερικοί φιλόδοξοι αποτυχόντες, οι οποίοι θέλουν και αυτοί να διοικήσουν την δύσμοιρον Ελλάδα.
  Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Χθες το ραδιόφωνον εξήγγειλεν ότι οι Αλβανοί βαδίζουν εναντίον της Ηπείρου, Βούλγαροι εισήλθον εις την Ελληνικήν Δυτικήν Μακεδονίαν και σφάζουν. Οποία προσβολή!! Οι νικηταί μετεβλήθησαν εις ηττημένους. Γιατί; Εις τας τάξεις σας υπηρετούν Γερμανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί, υπό το πρόσχημα δήθεν, ότι είναι κομμουνισταί και υπακούετε εις αυτούς. Έλληνες, γιατί δεν σας καλούν οι Βούλγαροι κομμουνισταί να πάτε στην Βουλγαρία να επιβάλετε εκεί το κομμουνιστικόν καθεστώς πρώτα; Να ρίξετε την Κυβέρνησίν των, που ήτο σύμμαχος με τους Γερμανούς, να διαλύσετε τον στρατόν της και να τον κάμετε με καθοδηγητάς και καπεταναίους; Όχι δεν σας καλούν, μπήκανε μέσα εις τας τάξεις σας εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξίαν, την βλακείαν και ασυνειδησίαν των μωροδόξων αρχηγών σας, για να διαλύσουν την πατρίδα μας, να μας πάρουν την Μακεδονίαν και την Θράκην. Το Υπουργικόν Συμβούλιον σας καλεί δια τελευταίαν φοράν να στρέψετε τα όπλα εναντίον των Γερμανών, των Βουλγάρων και των Ιταλών, που έχετε εις τας τάξεις σας και ύστερα να καταθέσετε τα όπλα και να καταταγήτε εις τον Εθνικόν Στρατόν και να πάμε όλοι μαζί εναντίον των Γερμανοβουλγάρων. Όποιος παρουσιασθή και καταθέση τα όπλα εντός 48ώρου, αμνηστεύεται. Θα δικασθούν μόνον οι αρχηγοί και οι δολοφόνοι. Όσοι συνεχίσουν τον εμφύλιον πόλεμον θα διασθώσιν ως στασιασταί εν ώρα πολέμου και προδόται της πατρίδος. Η περιουσία των θα δημεύεται υπέρ του Έθνους. Απευθύνομαι τελευταίως προς τον λαόν της υπαίθρου. Γνωρίζω ότι σας επεβλήθη τυραννία, έχετε υπομονήν. Με την Απελευθέρωσιν Αθηνών και Πειραιώς έχομεν οργανώσει ήδη 5 Ταξιαρχίας αρτίως εξοπλισμένας και εντός ολίγου θα επιβληθή το Κράτος του Νόμου. Εις ολόκληρον την χώραν θα σας αποδοθούν αι ελευθερίαι για να εκλέξετε το πολίτευμά σας και την Κυβέρνησίν σας. Το έθνος μας θα καταλάβη πάλιν την πρέπουσαν θέσιν μεταξύ των συμμάχων Εθνών, την θέσιν που δικαιούται το τόσον αίμα. Το Κράτος του Νόμου θα επιβληθή, η Ελλάς θα γίνη μεγάλη, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι ολίγοι στασιασταί και οι εχθροί της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .