Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή συγκέντρωση ΕΝΑΝΤΙΑ στον Εποικισμό και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Πριν παραθέσουμε μια πρώτη επισκόπηση της χθεσινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ και την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της πατρίδας μας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 
θα κάνουμε 2-3 σχόλια, όπως πάντα χωρίς να αποφεύγουμε να ψηλαφίσουμε "επί τον τύπον των ήλων" :

Μας χαροποίησε το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη νέοι με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα και θάρρος. 
Νέοι που αψηφούν τις "πολικές" (κυριολεκτικά) θερμοκρασίες (κάτω των 10 βαθμών υπό του μηδενός) και "κρατάνε" κυριολεκτικά "θερμοπύλες", εμποδίζοντας τους αναρχικούς να πλησιάσουν στην συγκέντρωση. 

Καλό είναι κάποιοι "χριστιανοί" γονείς να αναλογιστούν γιατί τα δικά τους παιδιά προτιμάνε το πληκτρολόγιο και τον καναπέ. Μήπως τελικά έπαψαν οι ίδιοι, οι γονείς τους, να είναι "ζωντανοί";
  

Μας χαροποίησε ακόμη το γεγονός ότι μια συνοικία, πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα, ξεσηκώθηκε αυθόρμητα, δεν πτοήθηκε ούτε από τις λασπολογίες των ΜΜΕ ούτε από τις γνωστές ομάδες πραιτωριανών του συστήματος (αναρχικών), και πάλεψε με πίστη στο Θεό για τον τόπο τους.
Ως τώρα οι αγώνες τους έχουν δικαιωθεί: ΚΑΝΕΝΑ παιδί λαθρομεταναστών δεν πήγε στα σχολεία τους. Αντιθέτως, χιλιάδες λαθρομετανάστες (αγνώστους φυλής, εθνικότητας, θρησκείας κλπ) έχουν εγκατασταθεί μόνιμα σε διάφορους δήμους της Βόρειας κυρίως Ελλάδος (με δωρεάν παροχές, ενοίκιο, οικοσυσκευές, λογαριασμούς και προσεχώς και 400 ευρώ μηνιαίο εισόδημα!) τα παιδιά των οποίων σε 6 έτη θα έχουν αποκτήσει ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!!


Μας χαροποίησε το γεγονός ότι ένας άγνωστος μέχρι χτες σύλλογος, ο Ιερός Λόχος 2012 - έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων, ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ στην νεκρή από ιδανικά Ελλάδα μας. 
Πριν 9 μήνες οργάνωσε την 1η συγκέντρωση (πανελλαδικά, δείτε εδώ) ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στην Θεσσαλονίκη.

9 μήνες μετά συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία χωρίς να λογαριάζει τις δυσκολίες.


Μας χαροποίησε τέλος το ότι διαπιστώσαμε πως όλοι οι ομιλητές δεν εκφράστηκαν με συνθήματα ή αερολογίες. Αναφέρθηκαν σε όλα όσα συνθλίβουν σήμερα την Ελληνική κοινωνία:
στους προδότες πολιτικούς (διαχρονικά), στο ηλεκτρονικό φακέλωμα-σκλαβιά, στην "πολυπολιτιστική" προπαγάνδα, στα ΜΜΕ, στην προδοσία των ταγών της εκκλησίας, στον οικουμενισμό και τις συμπροσευχές με τους αιρετικούς, στον Βαρθολομαίο και τον Ιερώνυμο, έδειξαν ότι ξέρουν πολύ καλά ΠΟΙΟΣ είναι πραγματικά ο εχθρός και αυτό είναι που μας χαροποιεί περισσότερο από όλα.Αντίστοιχα είχαμε εκδηλώσεις και στην Αθήνα, από μια χούφτα ευαισθητοποιημένων πιστών (οι άλλοι, οι συνετοί, απλά παρακολουθούν άπραγοι τα τεκταινόμενα):


 Θα τολμήσουμε να εκφράσουμε δημόσια και κάτι που προσέξαμε:
Παρατηρήσαμε ότι τα "γνωστά" εθνικιστικά -υποτίθεται- έντυπα και ιστοσελίδες (πχ stoxos.gr, elkosmos.gr, greek alert κλπ) ΔΕΝ πρόβαλαν ΚΑΘΟΛΟΥ την συγκεκριμένη εκδήλωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση.  Πολύ παράξενο ε;;; Τυχαίο;;; 
Ίσως τελικά να μην είναι καθόλου τυχαίο.
Παραδόξως διαβάζουν τις συγκεντρώσεις των αναρχικών στο indymedia. Αλλά δεν διάβασαν την ίδια μέρα -ούτε τις προηγούμενες ημέρες- για τις αντισυγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη;! 
Ή μήπως δεν έλαβαν τα εμαιλ των διοργανωτών;!

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μυστικά κονδύλια, στην διάθεση του Υπ.Εξ και της ΕΥΠ. Κανείς δεν γνωρίζει που πηγαίνουν. Αλλά και αν ακόμη δεν περισσεύουν τα χρήματα, σίγουρα το σύστημα έχει τρόπους να κάνει "διευκολύνσεις" και "παραχωρήσεις".

Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ ότι δεν ελέγχει. 
Και φροντίζει να το καταστείλει (δείτε πχ πως συμπεριφέρθηκε η αστυνομία τον Μάϊο 2016, 2 μήνες μετά την συγκέντρωση ενάντια στην ισλαμοποίηση, εδώ), 
ή να το εξαφανίσει (όπως διαπιστώνουμε, μόλις ένα τοπικό ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης πρόβαλε την συγκέντρωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση!).

Στις κρίσιμες στιγμές, την ώρα του πολέμου, φαίνεται ο πραγματικός ρόλος του καθενός. 
Όπου δεν φτάνει το γκαζάκι του αναρχικού (διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε), ίσως, ίσως λέμε, φτάνει η προδοσία του (υποτιθέμενου) "ακροδεξιού".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .