Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Το Σοκ του μέλλοντος! Πως η Εικονική Πραγματικότητα θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο σφράγισμα του Θηρίου (BINTEO)

Η Εικονική Πραγματικότητα (VR ) είναι έτοιμη να ωθήσει τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η Τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας, θα είναι σύντομα τόσο ισχυρή που θα προκαλεί παραισθήσεις σε στυλ χρήσης ναρκωτικών, όπως έχει προβλέψει η Microsoft. Ένας από τους κορυφαίους ερευνητές τεχνολογίας της εταιρείας δήλωσε ότι η VR θα είναι σε θέση να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να εισάγει τους χρήστες σε έναν νέο κόσμο.

Ο Mar Gonzalez Franco, ερευνητής στην έδρα της Microsoft στο Ρέντμοντ, δήλωσε: «Έως το 2027 θα έχουμε παντού συστήματα εικονικής πραγματικότητας που θα παρέχουν τόσο πλούσιες πολυαισθητηριακές εμπειρίες, που θα είναι ικανές να παράγουν ψευδαισθήσεις οι οποίες θα εμπλέκονται ή θα μεταβάλλουν την αντίληψη της πραγματικότητας.

Δείτε το διαφημιστικό του SAMSUNG GALAXY S7 :"Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, οι άνθρωποι θα επανεκπαιδεύσουν, θα επαναβαθμονομήσουν και θα βελτιώσουν τα συστήματα αντίληψής τους".

Η τεχνολογία επίσης θα βελτιωθεί ώστε να ενσωματώνει «απτικά» συστήματα, τα οποία θα προσομοιώνουν το άγγιγμα ή το να σε αγγίζουν.

Ο Franco πρόσθεσε: "Σε αντίθεση με τα τρέχοντα συστήματα εικονικής πραγματικότητας που διεγείρουν μόνο οπτικές και ακουστικές αισθήσεις, στο μέλλον η εμπειρία θα επεκταθεί και σε άλλες αισθητικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων συσκευών ψηλάφισης και συσκευών αφής."

Παρακάτω ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα απόσπασμα από την ταινία :

APOCALYPSE 2 REVELATION: THE BOOK HAS BEEN OPENEDΜια ταινία σχετική με το χάραγμα του θηρίου. Στο απόσπασμα αυτό θα δείτε κάτι που το αποκαλούν "Ημέρα των Θαυμάτων". 

Αν το συγκρίνετε με το παραπάνω διαφημιστικό σποτάκι και το αντιπαραβάλλετε θα διαπιστώσετε κάτι ανατριχιαστικό!

Η Εικονική Πραγματικότητα στο μέλλον θα είναι μεγαλύτερη από το iPhone, ίσως ακόμη μεγαλύτερη από τον υπολογιστή. 

Θα ανοίξει την πόρτα σε ένα ολόκληρο νέο κόσμο. 
Αλλά αυτός ο κόσμος, όσο δελεαστικός και συναρπαστικός κι αν είναι, θα είναι ένας κόσμος χωρίς Θεό, που θα παγιδεύσει και θα υποδουλώσει όλους όσους εισέρχονται σε αυτόν.


el.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .