Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Τα στρουμφάκια και τα γαλάζια ανθρωπάκια...

Λοιπόν, η μεγάλη είδηση της χτεσινής βραδιάς, δεν ήταν το ποιος από τους τέσσερις καραγκιόζηδες θα εκλέγονταν ο κάπο ντι τούτι κάπι της γαλάζιας συμμορίας, αλλά το ανεξήγητο[;] γεγονός ότι, λίγο πριν από τις 12 που βγαίνουν τα φαντάσματα, τα τρία πιο δημοφιλή καθεστωτικά κανάλια, έπαιζαν ταινίες με κινούμενα σχέδια!

Το ένα μάλιστα έπαιζε τα γαλάζια ανθρωπάκια, γνωστότερα και ως στρουμφάκια...
Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Και δεν μιλάμε για ώρα όπου βλέπουν τηλεόραση τα νήπια. Αντιθέτως...


Εκατοντάδες χιλιάδων ενήλικες ελληνόφωνοι, είχαν στηθεί μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και παρακολουθούσαν ταινίες, οι οποίες απευθύνονται σε κοινό νηπιακής πνευματικής ηλικίας.
 

Ένα σεβαστό ποσοστό των ίδιων παλινδρομημένων βρεφοψηφοφόρων, είχαν στηθεί πρωτύτερα σε ουρές, είχαν σκάσει 3 εβρόπουλα και είχαν υπογράψει δήλωση πίστης, προκειμένου να ψηφίσουν τον ένα από τους τέσσερις γαλάζιους μπούρδες.
Ε, δεν είναι να απορεί κανείς πως και στις εσωκομματικές εκλογές της νεοδημοκρατικής συμμορίας, νικητής ανεδείχθη ο κ. Τσίπρας.

Στο λούμπεν πνευματικά κοινό της αριστεράς, προστέθηκαν τώρα και τα γαλάζια ανθρωπάκια, μιας κοινωνίας καρτούν, που σε επίπεδο πολιτικής και γνωστικής ωριμότητας, πιάνει ταβάνι στη ντίσνεϋλαντ....  


Για δε ρε 400.000 μαλακες

Και μιλάμε, όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα, όπου άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί αρχίζουν να αφυπνίζονται και να δυναμώνουν τους πατριώτες πολέμιους της Νέας Τάξεως, όπως λόγου χάριν στη Γαλλία όπου έφεραν πρώτη την κ. Λεπέν ή στην Αυστρία, όπου έφεραν δημοσκοπικά πρώτο το κίνημα των "ελευθέρων", δημιούργημα του αλησμόνητου Γκέοργκ Χάντερ...
Εδώ στην ινδογρεκία, μπαλαντζάρουμε ακόμα ανάμεσα στον Ντοναλντ Ντακ και στα καμώματα του μπαρμπα στρουμφ...

Τα θλιβερά αυτά γαλάζια ανθρωπάκια, εξόν από το ότι είναι εντελώς ανίκανα να κατανοήσουν τους μηχανισμούς που κινούν τα δρώμενα στον ευρωπαϊκό χώρο, αδυνατούν να συλλάβουν ακόμα και το μέγεθος του εγκλήματος που έχει διαπραχθεί εναντίον των Ελλήνων.


Μη βλέποντας πέραν από τη γαλάζια μύτη τους, πήγαν και ψήφισαν ακριβώς αυτούς που έβαναν μπροστά τα νεοταξίτικα σχέδια για οικονομική λεηλασία της Ελλάδος, χρησιμοποιώντας ως πολιορκητικούς κλοιούς τους λαθρομετανάστες και τα κρατικά ομόλογα, που πουλήθηκαν σωρηδόν στα λυγκόρνια της διεθνούς γραβατοπειρατείας.


Ανιστόρητοι, ανόητοι και παλινδρομημένοι σε βρεφικό στάδιο πολιτικής κουλτούρας, αναθέτουν τη "σωτηρία" τους, ακριβώς σε κείνους που τους οδήγησαν στον χαμό τους!
Αν ήσαν γαλοπούλες, θα συλλογιζόντουσαν πιο ώριμα, προτού αναθέσουν τη σωτηρία τους στον χασάπη...

Πολυ καλά έκριναν λοιπον οι εκμαυλιστες τους και τους έπαιζαν "σρεκ" και "στρουμφάκια"
Είναι βέβαιο πως αν αύριο, τα αφεντικά αποφασίσουν να ξωπετάξουν τη ροζ συμμορία [αν και δεν το βλεπω] όλα αυτά τα ενήλικα νήπια, θα πιάσουν να χεροκροτάνε τους τζιτζικώστες και τους Βαγγέλες, ασχέτως αν οι τζιτζικώστες και οι μπουρδοκώστες και οι μητσοχώστες, διόρισαν στο δημόσιο ακόμα μερικές δεκάδες χιλιάδων δικά τους παιδιά ή αν έδωκαν συντάξεις σε σαραντάρηδες, που είχαν στο τσεπάκι τους την κομματική ταυτότητα.

Κανενας φαν της στρουμφίτας και του ποντικομικρούλη δεν είναι βεβαίως εις θέσιν να ενθυμηθεί ότι την κερκόπορτα στο αλβαναριό την άνοιξε η γαλάζια συμμορία, ούτε πολύ περισσότερο είναι ικανός να κάμει το πνευματικό άλμα, συνδέοντας την κρατικοδίαιτη αλητεία της αλησμόνητης εποχής του καραμανλαριού, που άρπαξε τις μίζες της αρκουδας, από όποια μήζενς το προσέγγισε.


Οι αρπαχτές, οι ρεμούλες, οι σπέκουλες, η παραπληροφόρηση, ο κρατισμός, η λεηλασία των ομολόγων των ταμείων, ο υπέρογκος δανεισμός, τα σκανδαλώδη προνόμια στους λαθρέποικους ή το απερίγραπτο κιτσαριό της γαλάζιας κωμωδίας, έχουν ήδη σβηστεί από τη μνήμη των γαλάζιων στρουμφιδίων, που φαίνεται δεν ξεπερνά τη μνήμη του χρυσόψαρου...

Το καθεστώς και προπαντός οι αφανείς στυλοβάτες του, όλοι αυτοί δηλαδή που ανεβοκατεβάζουν τσιπρουλίνους και βαγγέλες, θα τρίβει τα χέρια του από χαρά, παρακολουθώντας τον ξεπεσμό ενός λαού - που, αν και λογίζονται ως απόγονοι ηρώων, έχουν πλέον οπισθοδρομήσει στο επίπεδο του Μπαγκς Μπανυ και της Όλιβ Όϊλ.
Ε λοιπον, καλά να τους κάμουν, στα στρουμφάκια...


Κι ακόμα καλύτερα, να τους αφήσουν αβοήθητους στα χέρια του μαύρου Πητ, απαγορεύοντας στον σουπερμαν να ρθει και να τους σωσει...

Άλλωστε, όλα τα καρτούνς έχουν την ίδια μοίρα. Αυτή που αποφασίζουν οι σχεδιαστές τους....

  


Το χρίσμα...
 
 
 
 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .