Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

Τώρα που πρόκειται να ληφθούν νέα σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού, όλες οι μνημονιακές ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν το ίδιο πάντα προπαγανδιστικό τέχνασμα. Το ίδιο δηλαδή ακριβώς που συνέβαινε στο παρελθόν με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Οι δανειστές επιμένουν για νέα μέτρα, η κυβέρνηση δήθεν αντιδρά, ώσπου
τα πράγματα να φτάσουν τεχνητά δήθεν στο μηδέν, ο λαός να τρομοκρατηθεί κατάλληλα, οπότε και η κυβέρνηση αναγκάζεται τάχατες να υποχωρήσει, για το καλό του λαού βεβαίως βεβαίως και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας... ε, που το βάζετε κι αυτό...

Μην μας κουράζετε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Τα μέτρα θα τα πάρετε και θα πάτε κι εσείς εκεί που πήγαν και οι άλλοι. Στα σκουπίδια της ιστορίας. Πάψετε επομένως να παίζετε το προπαγανδιστικό τέχνασμα του "θερμού - ψυχρού", που διαλύει τον ψυχισμό του κόσμου και ευνουχίζει το βουλητικό του.

Χαρείτε τώρα για λίγο τις καρέκλες σας. Κάποια στιγμή η προπαγάνδα σας θα παρουσιάσει ρωγμές.

ΥΓ. Ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε με το τρίτο μνημόνιο, ότι δεν μπορεί να νομοθετήσει χωρίς να συμφωνούν οι δανειστές. Οπότε μην μας κουράζει με ψεύτικες πολιτικές πιρουέτες.χασαπηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .