Κυριακή, 3 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΒΙΟΙ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη & Αντώνη Σαμαρά!

Δύο αρχηγοί (ο τέως & ο νυν) της ΨΕΥΔΟλεγόμενης Ν.Δ.,άλλου ΨΕΥΔΟπολιτικού βραχίονα της BIBLeMAFIA στην Ελλάδα!


Πριν από 21 χρόνια, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,χαρακτήριζε «ΠΡΟΔΟΤΗ», τον Αντώνη Σαμαρά, αυτός ο αλιτήριος,ως πρόεδρος, κάποιας, λέει, ...Πολιτικής Άνοιξης, απάντησε στην κατηγορία του «ΠΡΟΔΟΤΗ», με ένα δισέλιδο κωλόχαρτο,υπό τον τίτλο «ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ», στο οποίο -μεταξύ άλλων- έγραφε:(Βλ. φωτοτυπία του κωλόχαρτου της δήθεν Πολιτικής Άνοιξης)

1) Κατηγορούσε τον παλαιοΠΡΟΔΟΤΗ, επειδή η κυβέρνησή του:
...«ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ το Σύνταγμα και τους νόμους».
Δηλαδή, για το ίδιο που κάνει και η κυβέρνηση του νεοΠΡΟΔΟΤΗ.

2) Κατηγορούσε τον παλαιοΠΡΟΔΟΤΗ, επειδή η κυβέρνησή του:
...είχε «ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τις μεγάλες κοινωφελείς επιχειρήσεις».
Δηλαδή, για το ίδιο που κάνει και η κυβέρνηση του νεοΠΡΟΔΟΤΗ.

Ωστόσο,με μία σημαντική διαφορά. Ο νεοΠΡΟΔΟΤΗΣ της Ν.Δ., από κοινού με  τουςνεοΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΛΑ.Ο.Σ. και της ΔΗΜ.ΑΡ.,έχουν ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ, όχι μόνον τις μεγάλες κοινωφελείς επιχειρήσεις,αλλά έχουν ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ & ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ τα περιουσιακά στοιχεία της Πατρίδας μας, ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ = ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ τις ιδιωτικές περιουσίες,
και έχουν καταστήσει τον Ελληνικό Λαό, φόρου & τόκου υποτελή.

Κι αν στα παραπάνω, μνημονεύσουμε τους 5.000 & πλέον αυτόχειρες, τις χήρες, τα ορφανά και ό,τι άλλο κακό συμβαίνει, τότε ο παλαιοΠΡΟΔΟΤΗΣ,φαντάζει σαν αμόλυντο αγγελούδι, μπροστά σε όλους τους νεοΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Κι έχει απόλυτο δίκιο ο Νότης Σφακιανάκης που ισχυρίζεται ότι,οι ...«εγκληματίες» της Χρυσής Αυγής,συγκρινόμενοι με τους νεοΠΡΟΔΟΤΕΣ, είναι ...«αγγελούδια».

3) Κατηγορούσε τον παλαιοΠΡΟΔΟΤΗ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, επειδή:
 ...«αποδέχθηκε την διπλή ονομασία και έχει προχωρήσει σε δεσμεύσεις,με την προσωπική ...ΠΑΡΑ-διπλωματία που χρησιμοποιεί». Δηλαδή,για το ίδιο που κάνει και ο νεοΠΡΟΔΟΤΗΣ, Αντώνης ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ.

Ωστόσο,όλα αυτά, με μία ουσιώδη διαφορά. Ο νεοΠΡΟΔΟΤΗΣ, Αντώνης Σαμαράς,
κατηγορούσε τον παλαιοΠΡΟΔΟΤΗ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,αλλά δέν προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία της κατηγορίας, ενώ για τον νεοΠΡΟΔΟΤΗ υπάρχει το VIDEO ως ακλόνητο αποδεικτικό στοιχείο «της προσωπικής ΠΑΡΑ-διπλωματίας & των δεσμεύσεων που αποδέχθηκε»,κατά την συνάντησή του με τους περιούσιους …ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ανθρώπους-
«σιωνιστές», όπως ενημέρωσε τον Ελληνικό Λαό ο Τάκης Μπαλτάκος.

Συνεπώς, δέν αποκλείεται στα πλαίσια ...«της προσωπικής ΠΑΡΑ-διπλωματίας, να έχει αποδεχθεί και να έχει δεσμευθεί ότι, ...θα αναγνωρίσει το κράτος των Σκοπίων με όνομα που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγό της»!…

Ελληνίδα, Έλληνα, όπου Γης, κι αν δεν ήξερες, τώρα ξέρεις ότι:ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, σύμφωνα με τον δικό του ορισμό.-

Κι αν παρ’ ελπίδα, για όλους αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδας μας,αυτής της ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗΣ Πατρίδας,που δημιούργησε ό,τι κάνει τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από τα άλλα ζώα,σκεφθείς να προσφύγεις σε κάποιαν, λέει, …«ανεξάρτητη δικαιοσύνη»,τότε θα με αναγκάσεις να γράψω κείμενο για θέατρο σκιών, με τίτλο:«Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ».

Και τούτο διότι, …Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική:
3 Εξουσίες = 1 Συμμορία του Νόμου!!!


ΑΛΚίΝΟΟΣ ΜίΤΟΣ

* «δημοβόρος βασιλεύς, επεί ουτιδανοίσιν ανάσσεις»!
Πέντε (5) λέξεις, τις οποίες σήμερα θα έγραφε κάπως έτσι ο Όμηρος:
* «ΕΥΡΩβόροι κυβερνήτες, επειδή κυβερνάτε τιποτένιους»!

ΟΜΗΡΟΣ / ΙΛΙΑΣ Α231Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .