Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Είναι απίστευτοι αυτοί οι "πολιτισμένοι Δυτικοί"... των Rothschild τα γιουσουφάκια.

Αφού σκοτώσουν μερικά εκατομμύρια αμάχων για να τους "εκδημοκρατίσουν" ,δηλαδή για να τους ληστέψουν και να τους σκλαβώσουν με δάνεια ... ,μετά μας παραδίδουν μαθήματα ανοχής και πολιτισμού.

Έτσι με τους νέους όρους που θέτει το Βρετανικό Ιστιτούτο κινηματογράφου ... για να μπορέσει μία παραγωγή να τύχει χρηματοδότησης οφείλει να συμπεριλάβει στην παραγωγή , μπρος και πίσω από τις κάμερες ... gay, ανάπηρους και μειονοτικές ομάδες.

Αυτοί που χρηματοδότησαν τον Ρωσικό εμφύλιο μέσω του Λένιν και του Τρότσκι , προκαλώντας δεκάδες εκατομμυρίων νεκρών , αυτοί που έριξαν 2 ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό στην Ιαπωνία προκαλώντας τερατογενέσεις μέχρι σήμερα , αυτοί που έκαιγαν ζωντανούς τους κατοίκους του Βιετνάμ με τις "δημοκρατικές" Ναπάλμ, αυτοί που άδειασαν εκατοντάδες τόνους απεμπλουτισμένου ουρανίου σε Γιουγκοσλαβία και Ιράκ, που ευθύνονται για τον θάνατο πολλών εκατοντάδων χιλιάδων μωρών , που επιτέθηκαν και ισοπέδωσαν πολιτισμένες χώρες αφήνοντας πίσω τους το χάος του εμφυλίου που διατηρούν ζωντανό οι τρομοκράτες που εκπαίδευσαν κι εξόπλισαν η CIA και η Mossad... θέλουν να διδάξουν σ' εμάς (!) ... τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΑΝΟΧΗ στη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .