Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΗΣ "ΠΡΆΣΙΝΗΣ ΛΑΧΑΝΊΔΑΣ" ....ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ -ΩΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΊ -ΜΕ "ΜΑΡΟΥΛΌΦΥΛΛΑ"- ΤΗΝ ΔΗΜΌΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΔΕΗ ....ΣΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ -ΊΣΩΣ- ΟΜΊΛΟΥΣ.

Ο κ. Ε. Βενιζέλος είχε "προεξάρχοντα" ρόλο ....όχι μόνο στην τροποποίηση του συντάγματος, με το καταστροφικό για την χώρα, λόγω γενικευμένου από "ημέτερους" πλιάτσικου του άρθρου 86, αλλά και ως "ξεπουπουλητής-εκποιητής" -υπουργός ανάπτυξης τότε και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σήμερα- της περιουσίας της ΔΕΗ και των "δικαιωμάτων" της στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Σχετικό το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ την 12-02-2000 ....για την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας(Αλήθεια μειώθηκε -έκτοτε- η τιμή της κιλοβατώρας για τον απλό καταναλωτή;)

"ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΊ" ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ....ΣΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ -ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ- ΑΠΌ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΉΜΑΤΟΣ ΔΗΜΌΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑΣ;;;;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΌΜΕΝΟΙ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ- ΒΑΡΌΝΟΙ:
ΤΌΤΕ:

ΑΚΤΩΡΑΣ, ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ, ΤΕΡΝΑ-ΓΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΛΠΕ, ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΑΤΤΙΚΑΤ, ΔΕΠΑ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ, ΚΛΠ.

ΣΉΜΕΡΑ: Οι μνηστήρες-Ενδιαφερόμενοι για τη μικρή ΔΕΗ εκτιμάται ότι θα είναι όλοι οι ανεξάρτητοι ηλεκτροπαραγωγοί (π.χ. Elpedison, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος, Motor Oil) - http://www.kozan.gr/post/166776#sthash.OUo8fkyP.dpuf

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
ΣΗΜ.
Κε ΑΝΤΏΝΗ ΣΑΜΑΡΆ ....ΣΠΑΣΤΈ ΆΜΕΣΑ ΑΥΤΌ ΤΟ "ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΜΕΝΟ ΑΠΌΣΤΗΜΑ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ....ΔΕΝ ΓΡΆΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΊΑ ....ΑΛΛΆ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΈΤΕΙΣ ....ΜΑΎΡΕΣ ΣΕΛΊΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΚΑΙ ΟΛΈΘΡΟΥ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΊΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ ....ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΈΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΈΑ Κ. ΣΗΜΊΤΗ !

 http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2572.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .