Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ :

Οικογένεια Νορβηγών μαζί με τους συμπεθέρους (σύνολο 5 άτομα) αγόρασε απο γνωστό Σκανδιναβικό τουριστικό γραφείο -που εκμεταλλεύεται την Ελλαδική αποικία- πακέτο διακοπών 2 εβδομάδων σε γνωστό παραλιακό θέρετρο της Κέρκυρας και πλήρωσε μαζί με αεροπορικά εισιτήρια (μετ'επιστοφής) σύν 14 διανυκτερεύσεις (διαμονή) και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο... Πόσα νομίζεται ;;;

ΣΥΝΟΛΟ 985 ευρώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! (όχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ)
Ήτοι 197 ευρώ/ άτομο για πλήρες πακέτο διακοπών (high season) υψηλής τουριστικής περιόδου. Εννοείται πως ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να φανταστεί τέτοια προσφορά διακοπών πενταμελούς οικογένειας, ούτε για να πάει στο ... χωριό του.

Οι δε Νορβηγοί "τουρίστες" ακόμα γελάνε με την εξευτελιστική προσφορά που πέτυχαν σε τιμή που πιο ακριβά θα τους κόστιζε (με δεδομένα Νορβηγίας) η δεκαπενθήμερη διαμονή στο ίδιο τους το σπίτι. Περιττό να αναφέρω πως η εν λόγω οικογένεια ζεί στη Νορβηγία με κοινωνικά επιδόματα και μου είπαν πως όταν αγόρασαν το εξευτελιστικό αυτό πακέτο διακοπών υπολόγισαν αναλογικά και έφεραν για να ξοδέψουν κατά την 15νθήμερη παραμονή τους στην Ελλάδα το αστρονομικό ποσό των ... 500 ευρώ ! (αναλογικά 100 ολόκληρα ευρώ έκαστος)

Σε αυτού του επιπέδου "επαγγελματίες τουρίστες" που ψωνίζουν απο το καλάθια της ξεφτίλας διακοπές πλασάρεται η Κέρκυρα και γενικά η Πατρίδα μας απο τους ξένους νταβατζήδες και τους εγχώριους κοτζαμπάσηδες τους... και περιμένει τώρα ο εκάστοτε Κερκυραίος απο αυτούς να επιβιώσει και να πληρώσει και τις υποχρεώσεις του ....

Για κλάματα έχουμε καταντήσει ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .