Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Μέχρι την ολική τυφλότητα έχουμε… δρόμο.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Metron Analysis, σε ποσοστό 33,3% οι ερωτηθέντες απαντούν πως μας ψεκάζουν

Το υπόλοιπο 66,6% λοιπόν, φέρεται να υποφέρει από ολική τύφλωση. 

Το γεγονός αυτό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ελληνική κυβέρνηση, αφού αν οι Έλληνες σταματήσουν να βλέπουν τηλεόραση, η χώρα δε θα σωθεί από τη χρεοκοπία και οι αριστερά θα εκτοξεύσει τους πυρηνικούς της πυραύλους στις χώρες του τρίτου κόσμου.

Από την άλλη, η επιστημονική κοινότητα της χώρας, θέλοντας να καθησυχάσει τους Έλληνες πολίτες, προέβη σε ανακοίνωση για το θέμα:

Το γεγονός πως το 66,6% των Ελλήνων εμφανίζει συμπτώματα τύφλωσης δε συνδέεται με κάποια οφθαλμολογική πάθηση, ούτε είναι κάτι νέο για εμάς. Οι Έλληνες ανέκαθεν ήταν τυφλοί ή ήθελαν να είναι τυφλοί για προσωπικούς τους λόγους.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, δε δείχνουν κάτι διαφορετικό από την έρευνα της Metron Analysis. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ηλίθιοι.

Αυτή η πλειοψηφία:
βλέπει τους χημικούς αεροψεκασμούς ως μια γελοία θεωρία συνωμοσίας, παρότι μπορούν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι πιστεύει πως ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία του θέλουν να σώσουν τη χώρα, παρότι οι ίδιοι τη χρεοκόπησαν και η οικονομική τους πολιτική έχει αποτύχει παταγωδώς, πίστεψε στο «λεφτά υπάρχουν» όταν ολόκληρη η Ευρώπη μιλούσε για χρεοκοπία, ακούει Πάολα, Καρρά και Βέρτη και βλέπει Μενεγάκη, Πρετεντέρη και Ευαγγελάτο. 

τρέχει σαν τον χαζό να δει τι κάνουν τα τσοκαρα σε σελίδες, που δεν έχουν καμιά σχέση με την ζωή τους, σελίδες αποβλάκωσης έχουν πολύ πέραση. και τα πάντα είναι συνωμοσίες! ακόμα και το γεγονός της .Χ.Α , ούτε τα αυτονόητα δεν βλέπει, άλλα κάθεται και πιστεύει ότι του λένε τα ΜΜΕ μαζί με μεγάλο σελίδες εδώ μέσα. λέει για φασισμό ενώ έχει κυβέρνηση που κάνει ότι τους πουν οι  Εβραίοι  ενάντια του Ελληνα,! μια χωρά προβάτων, που την πληρώνουν και αυτοί που δεν είναι,

Το ποσοστό «τυφλότητας» των Ελλήνων, είναι ανάλογο της έκθεσης τους σε δελτία ειδήσεων, πολιτικές εκπομπές και Λάκη Λαζόπουλο».
ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΟΛΑΣ !!!

Έτσι η Φωφάρα το παίζει υπουργός, ο Δημητράκης έγκριτος, η δικαιοσύνη θεόστραβη κοκ και εσύ χειροκροτείς τον πιτσαδόρο και τον πολωνοεβραίο που το  παίζει έλληνας και χορεύει ζεμπεκιές στους Τούρκους…
Φάε και τον Μανικετόκουμπο και σε δουλεύουν μέχρι και οι Αράπηδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .