Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Ενοίκιο αντί δόσης ….και το σπίτι στην Τράπεζα.

— Γκ. Χαρδούβελης (Ο Φιλάνθρωπος υπουργός οικονομικών και πρώην παπαγαλάκι χρηματιστηρίου) σήμερα στα «ΝΕΑ» ….για όσους έχουν κόκκινα δάνεια.

— «Το κράτος πρέπει να δώσει κάτι για να μην τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους»

— ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1] Εάν έχω χρήματα για την πληρωμή ενοικίου στην τράπεζα, γιατί να μην πληρώνω την δόση του δανείου -εάν τα ποσά είναι σχετικά ως προς το ύψος τους- και να μου μείνει το σπίτι;

2] Θυμίζει Μπαρμπανίκο την «αντίστροφη υποθήκη» ή κάνω λάθος(;) (ιδε παρακάτω σχετικό).

— Η βασική διαφορά φαίνεται ότι είναι ….στην μια περίπτωση δεν φθάνει η σύνταξη για ζήσει ο συνταξιούχος και στην άλλη τα εξαθλιωμένα εισοδήματα του άλλου «χριστιανού» δεν επαρκούν να αποπληρώσει το χρέος του στην τράπεζα.

— Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ….το σπίτι θα καταλήγει στην τράπεζα.

— ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Υπάρχει λύση…. Να κρεμάσουμε τον νυν και τους πρώην διοικητές του ΙΚΑ, πριν μας κλέψουν τα σπίτια!!!!

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/38631

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια ακόμα παραλαγή, της βίαιης ανακατανομής εισοδήματος, από τις άγρια φορολογούμενες μάζες, στους αφορολόγητους ….τραπεζίτες.

Αν είναι «νόμιμη» η επιδότηση ενοικίου, για να χάσει την ιδιοκτησία ο ιδιοκτήτης μικροεισοδηματίας, ΓΙΑΤΙ να μην είναι περισσότερο νόμιμη η ισόποση επιδότηση της δόσης του δανείου, ώστε να παραμείνει το ακίνητο στο μέλος της φορολογούμενης μάζας????

Πόσες ντιρεκτίβες της πόρνης ΕΕ καταπατώνται, για τη διπλοληστεία από τους αχόρταγους τραπεζίτες???? Η σάπια συγκυβερνητική εξουσία, για τη ψυχή της μακαρίτισσας της μάνας της νομοθετεί τις ληστείες σε βάρος της μάζας????

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/50123Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .