Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Δήμαρχος, Πρόεδρος και κάτοικοι της Νάξου «πέταξαν» στη θάλασσα Μηχανικό του ΤΑΙΠΕΔ!

Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Δεν δέχτηκε ιδιώτη Τοπογράφο – Μηχανικό, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, να χαρτογραφήσει δημόσια κοινόχρηστη έκταση, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου. Ο εν λόγω τοπογράφος εκτελούσε εντολή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) σε αγαστή συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.

Η αντίδραση του δημάρχου, Μανώλη Μαργαρίτη, ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Μηχανικός να αποχωρήσει «κακήν κακώς» κι ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος να ακυρώσει όλο τον προγραμματισμό.

Σημειώνεται πως ο Τοπογράφος – Μηχανικός κλήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και απαιτήθηκε να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα από την περιοχή. Εντονότατη ήταν και η αντίδραση του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Αρσενίου, αλλά και κατοίκων της περιοχής., Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του, του Τοπογράφου – Μηχανικού. εμποδίζοντας την διαδικασία.

Σε ανακοίνωση, δε, του Δήμιου επισημαίνονται τα εξής: «Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Μαργαρίτης, δρομολογούν τις επόμενες ενέργειές τους, εμμένοντας στην αρχική τους τοποθέτηση ότι ο τόπος μας ανήκει και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

Γ. Σπ. Π

 πηγήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .