Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Τα εκατομμυριάκια επεστράφησαν κε Ορφανέ;

Ο Γιώργος Ορφανός είναι από χθες ο νέος υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, αναλαμβάνοντας ένα χαρτοφυλάκιο άνευ σημασίας .Την προηγούμενη φορά πάντως που συμμετείχε σε μια κυβέρνηση, σχηματίστηκε εναντίον του μια σημαντική δικογραφία.


Ο κ. Ορφανός υπήρξε υφυπουργός Αθλητισμού από το 2004 μέχρι το 2007 στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή και συμμετείχε κι αυτός πρόθυμα στο ατελείωτο γαλάζιο πάρτι της σπατάλης του δημοσίου χρήματος.

Το Φεβρουάριο του 2010 η Καθημερινή αποκάλυψε ότι το ελληνικό Δημόσιο κλήθηκε να πληρώσει 14 εκατομμύρια ευρώ για μια εκδήλωση-φάντασμα που είχε ανακοινώσει ο κ. Ορφανός η οποία όμως δεν έγινε ποτέ.

Τον Ιούλιο του 2010 γράφτηκε στον Τύπο ότι ο τότε υπουργός Πολιτισμός Παύλος Γερουλάνος έστειλε τη συγκεκριμένη υπόθεση στη Δικαιοσύνη και τον Ιούλιο του 2011 γράφτηκε ότι η δικογραφία έφτασε στη Βουλή.

Από εκεί πέρα, τα ίχνη της συγκεκριμένης υπόθεσης χάνονται. Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποια νεότερη εξέλιξη στην υπόθεση. Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι σαφές: γιατί επιστρέφουν αυτοί οι άνθρωποι στα πράγματα; Γιατί κάποιοι τους αναθέτουν να κυβερνήσουν ξανά την Ελλάδα;

 

 http://ixnos.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .