Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Να δούμε στο τέλος ποιος θα προλάβει ποιον… Η λαϊκή ετυμηγορία έρχεται γοργά και θα είναι αμείλικτη. 25 και σήμερα!

Τσιράκι των εγκάθετων ανακριτριών ο Μεϊμαράκης: Θα κάνουμε το παν για παράνομες φυλακίσεις πριν τις εκλογές!Τσιράκι των εγκάθετων ανακριτριών ο Μεϊμαράκης: “Θα κάνουμε το παν για παράνομες φυλακίσεις πριν τις εκλογές”!!!

Ακόμα μία απόδειξη του πόσο έχουν καταστρατηγηθεί το Σύνταγμα, το Πολίτευμα και η διάκριση εξουσιών στην χώρα μας αποτελεί η αγχωμένη και πανικόβλητη απάντηση του κομματικού προέδρου της Βουλής Μεϊμαράκη προς τις εγκάθετες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.

Ο δήθεν ακομμάτιστος πρόεδρος της Βουλής απολογείται, γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα οι παράνομες άρσεις ασυλίας ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής και υπόσχεται πως θα κάνει το παν, αυτή η αντισυνταγματική διαδικασία να ολοκληρωθεί το νωρίτερο δυνατόν.


Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης στο κείμενό του στις ανακρίτριες αναφέρει ότι το Κοινοβούλιο δεν καθυστερεί, τονίζοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και κοινοβουλευτικά στάδια από τα οποία πρέπει να περάσει μια διάταξη για άρση της ασυλίας.

Αναλυτικά η απαντητική επιστολή: «Κ.κ. Ανακρίτριες,

Σε συνέχεια της από 16.4.2014 επιστολής σας, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Βουλή των Ελλήνων και τα όργανα αυτής εξετάζουν το οικείο αίτημα χορηγήσεως ή μη αδείας για την άσκηση ποινικής δίωξης και την απαγγελία κατηγορίας κατά βουλευτών, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής και την αρμόζουσα αντικειμενικότητα, ευθύνη και κοινοβουλευτική δεοντολογία.

Όπως γνωρίζετε, το αίτημα αφορά σε μεγάλο αριθμό βουλευτών, η δε κοινοβουλευτική διαδικασία αποτελείται από πλείονα στάδια, στα οποία περιλαμβάνεται η ενημέρωση των εμπλεκόμενων βουλευτών, η γνωμοδοτική παρεμβολή κοινοβουλευτικής επιτροπής, η οποία σημειωτέον χρειάστηκε να προβεί σε ακρόαση βουλευτών εκτός του χώρου του Κοινοβουλίου, κλπ. Η εξέταση του ζητήματος ενώπιον της Ολομέλειας, για ένα έκαστο των βουλευτών, αποτελεί το τελευταίο στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Ήδη η Ολομέλεια έχει αποφανθεί και χορήγησε την αιτηθείσα άδεια δίωξης κατά το άρθρο 62 του Συντάγματος για τους βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτη – Αβράμη, Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαο Κούζηλο και Δημήτριο Κουκούτση, κατά τη συνεδρίαση ΡΙΘ’/2.4.2014, γεγονός το οποίο και επισήμως σας γνωρίζω με την παρούσα.

Στη συνέχεια μεσολάβησε, κατά πάγια πρακτική, με απόφαση της Ολομέλειας διακοπή των εργασιών του Σώματος για τις εορτές του Πάσχα -η οποία σημειωτέον αναστέλλει την προθεσμία αποφάνσεως της Βουλής-, ενώ είθισται να επέρχεται διακοπή εργασιών και την περίοδο πριν από τη διεξαγωγή ευρωεκλογών ή εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτονόητο είναι ότι η Βουλή προχωρεί και ολοκληρώνει τη διαδικασία και για τους υπόλοιπους βουλευτές και θα σας γνωρίζω την έκβαση της διαδικασίας για έκαστη περίπτωση.

Ευάγγελος – Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης».

Ο Μεϊμαράκης βέβαια ξέχασε να αναφέρει πως όλες οι άλλες οι δικογραφίες κατά βουλευτών του αντισυνταγματικού τόξου, όπως αυτή του χρηματισμού του Μιχελάκη από τον Πάλλη αραχνιάζουν στα συρτάρια.

Να δούμε στο τέλος ποιος θα προλάβει ποιον… Η λαϊκή ετυμηγορία έρχεται γοργά και θα είναι αμείλικτη.

25 και σήμερα!

 http://elatora.wordpress.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .