Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.<και σαυτούς που έχουν συλληφθεί>

1) ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς και όλα τα συνδικαλιστικά στελεχη ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (το θεμα ειναι νομικο ποινικου και κακουργηματικού περιεχομένου και όχι πολιτικο .

Καθως ειναι συνεπεια της εσχατης προδοσιας η εξορυξη και ολοι οι πολιτικοι και οι συνδικαλιστες ΥΠΟΚΡΙΠΤΟΥΝ αυτην την ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς) (δειτε μεσα στην καταγγελια τι ακριβως υποκρυπτουν οι 300σιοι προδοτες πολιτικοι)
2)Να ζητησουν τη βοηθεια του στρατου. Καθώς Ο στρατος υποχραιουτε βασει του εθνικου και διεθνους δικαίου αλλα και του ορκου που έχει δώσει , να διωξει απο την περιοχη τις εχθρικες πλεον δυναμεις καταστολης των Μ ΑΤ

(ΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟς ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΄ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΣΥΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.. ΔΕΙΤΕ .
Να κοινοιποισουν ετουτη την ιερη δηλωση , σε ολα τα γενικα επιτελια στρατού. kai να ζητησουν να ζητεισουν απο τα επιτελεια στρατου την επικυρωση της .

Η ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΤ ΤΗς ΧΑΛΚΙΔΙΚΗς ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 , ΑΡΧΙΖΕΙ Ως ΕΞΉς ..___________
(αρμόδιο εισαγγελέα) Και προς : Προς όλα τα αρχηγεια της ελληνικης αστυνομιας προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα ολοι οι ανώτατοι αξιωματικοι,οτι ενσυνειδητα έχουν τουλάχιστον από τις 24–11–2011,καταπατησει τις ιερες των δεσμεύσεις που οφειλουν και που ορκιστηκαν να τηρουν απεναντι εμου και των συμπολιτώνμου.

Και ότι οι ενεργειες των δυναμεων καταστολης στην περιοχη της Χαλκιδικης όσο αφορα στα ορυχεια και στην καταστροφη του φυσικών τοπίων θα θεωρηθουν εχθρική εισβολη εάν δεν σταματήσουν άμεσα ( σημερα δηλαδη) να υπακούουν στις εντολές τωνΠολιτικών προϊσταμένων των οι οποίοι(πολιτικοι των προισταμένοι) από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία .

και που εις βαρος των οποιων εκρεμει δικογραφια ποινικων ευθυνων .. 2) Προς την Εφορια. κ λ.π....................Ετούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε , ή κάποια άλλη ανάλογη ,είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα,την καταθέτουμε , στα Α.Τ. . Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά.
Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο.
http://www.geostrategic.ru/#sthash.UcqpyF5z.dpbs1 σχόλιο:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .