Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Αποκαλυπτικό Βίντεο. Όλη η αλήθεια για τον Ανθέλληνα Λαζόπουλο....

Όλη η αλήθεια για τον πουλημένο στα Ανθελληνικά Συμφέροντα, Λάκη Λαζόπουλο μέσα σε ένα βίντεο 15 λεπτών.

Πρόκειται για μια τεράστια αποκάλυψη μέσα από χρονικά γεγονότα που ξεσκεπάζουν τον αληθινό Ανθέλληνα, ακροαριστερό Λαζόπουλο. To μεγαλύτερο προπαγανδιστικό μέσο των εχθρών της Πατρίδας μας, έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στο μεγαλύτερο ποσοστό της Ελληνικής Κοινωνίας....

Ο κόσμος δύσκολα θα το δεχτεί ότι αυτός που τους έκανε να γελάει εδώ και πολλά χρόνια, υπήρξε το πιο σημαντικό όπλο του καταστροφικής Χούντας της Αριστεράς εναντίων της Ελλάδας. Θα δείτε και θα καταλάβετε πολλά από αυτά τα δύο βίντεο.Σύντομα έρχονται και άλλες αποκαλύψεις για τον Λάκη Λαζόπουλο. Πρέπει όλοι να μάθουνε για την Χούντα της Αριστεράς που πούλησε ήθη έθιμα αξίες και ιδανικά, που πούλησε την πατρίδα μας.


Θυμηθείτε ο Λάκης Λαζόπουλος δεν τελείωσε το έργο του ακόμα, τώρα που μιλάμε κάνει δήθεν αγώνα υπερ της Ελλάδος στην Γερμανία ανεβάζοντας παραστάσεις και ρίχνωντας λάσπη στα μάτια του κόσμου για άλλη μια φορά. Παρακαλούμε ενημερώστε τον κόσμο, δείξτε αυτά τα δύο βίντεο σε όλους και εντός και εκτός Internet.

Αξίζει να διαβάσετε και το άρθρο "Αποκάλυψη!!! Τα μεγαλύτερα στελέχη των ΜΜΕ υποστηρικτές "ΚΝΕ"-"ΚΚΕ"-"ΕΚΚΕ"-"Ακροαριστερά""

Με αφορμή κάποια μηνύματα αναγνωστών, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση με τον συγκεκριμένο χρήστη που ανέβασε τα βίντεο στο YouTube. Πολύ απλά εμείς αναγνωρίσαμε μια πολύ εξαιρετική δουλειά σε αυτά τα δυο βίντεο και γι αυτό τα δημοσιεύσαμε, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι συμφωνούμε με άλλα βίντεο του συγκεκριμένου χρήστη.


http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6316.html3 σχόλια:

  1. Ειναι ο μεγαλύτερος αλήτης και γλύφτης των Αφεντικών ο Λαζόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελαφρότητά σου είναι βάρος για την κοινωνία φίλτατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης.... το "Χούντα της Αριστερας" είναι τόσο φαιδρό όσο και το διασκεδαστικότατο (για τους ομοίους σου)... "Αλβανός τουρίστας" (προ δεκαπενταετίας.. θα θυμάσαι βέβαια). Θα συμβούλευα να ανατρέξεις στην Πάπυρος-Λαρούς (ή άλλη της επιλογής σου εγκυκλοπαίδεια/λεξικό) προς διευκρίνηση βασικών όρων (αριστερά/δεξά/φασίστας/ναζισμός/τρομοκρατία/πατρίδα/εθνικισμός/καπιταλισμός κ.α.), που ενώ 2000 χρόνια εξέλιξης ερμηνεύουν αλλιώς, εσύ το κάνεις υπό το πρίσμα της θεωρίας του Δαρβίνου, που Δόξα-τω-Θεώ και αυτή έχει επιβεβαιωθεί η καημένη και δε χρειάζεται η άμεση σύνδεση με τους προγόνους-πιθήκους για καθημερινή υπενθύμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .