Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Το θράσος τους δεν έχει όρια...

Τι είπατε; Το θράσος έχει και τα όριά του; Είστε οικτρά γελασμένοι... Για ρωτήστε την κυβέρνησή μας...
 
Η κυβέρνηση λοιπόν, ναι, αναφερόμαστε σε αυτούς τους κύριους που κάποιοι τοποθέτησαν στα νευραλγικά πόστα των υπουργείων προκειμένου να λύσουν τα προβλήματά μας και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να δημιουργήσουν έναν στρατό από φτωχούς, πεινασμένους, άνεργους και δυστυχισμένους ανθρώπους, μία εξουθενωμένη κοινωνία δηλαδή, αυτοί που πετσοκόβουν αδιακρίτως μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας, είναι οι ίδιοι που με απόφασή τους, «βολεύουν» συνεργάτες και συμβούλους υπουργών εκτοξεύοντας με αυξήσεις μέχρι και 26% τους μισθούς τους!

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε υπουργική απόφαση, την οποία υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ροβλιας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Τα Νέα».  

Τι θα κοστίσουν στο κράτος οι αυξήσεις (από 8,3% έως 25,6%) στους συμβούλους και τους συνεργάτες των υπουργών; 2,1 εκατομμύρια ευρώ θα επιβαρυνθεί συνολικά ο προϋπολογισμός.  

Οι αυξήσεις που θα καταλήξουν στις τσέπες διευθυντών πολιτικών γραφείων, ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών που απασχολούνται σε γραφεία μελών της κυβέρνησης, υφυπουργών και γενικών γραμματέων κυμαίνονται από 104 έως 580 ευρώ.

Συνεργάτης στελέχους της κυβέρνησης με απολυτήριο γυμνασίου θα παίρνει μισθό 1.135€ με τη νέα απόφαση. Δηλαδή, μισθό που για να τον πάρει ο όποιος δημόσιος υπάλληλος πρέπει να έχει 22 χρόνια προϋπηρεσίας.
 
Εντύπωση και αντιδράσεις προκαλούν και οι ρυθμίσεις για τους διευθυντές πολιτικών γραφείων. Η απόφαση προβλέπει πως θα παίρνουν μισθό υπαλλήλου που κατέχει τον α’ βαθμό και πτυχίο πανεπιστημίου.

Τι είπατε;

Σκάστε και δουλεύετε... Αν έχετε δουλειά βέβαια... 


 http://briefingnews.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .