Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός-Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής .


Αναδημοσίευση γιατί τα μπουμπούκια είναι ατελείωτα


Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση . Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής . Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα ! Ορκισμένοι εχθροί μας είναι!!!

Γεώργιος Παπανδρέου, ή και Γέρος της Δημοκρατίας ήταν εβραίος ;
  
Η Αλήθεια είναι η εξής : Προ 300-350 ετών εβραίος εκ της τότε Παλαιστίνης εγκατεστάθη εις την Ελλάδαν. Και που εγκατεστάθη ; Εις τις Κεχριές !
   Απόγονος τούτου, εγκαταλείψας αργότερον τις Κεχριές Κορίνθου, αλλά και το εβραϊκόν του επώνυμον, εγκατεστάθη εις την Πόλιν των Ιωαννίνων, σημαντικόν κέντρον εβραίων και τότε και σήμερον, ως Σταυρόπουλος …
   Απόγονος τούτου εγκατέλειψεν αργότερον τα Ιωάννινα και μετεκόμισεν εις την Αχαίαν, όπου και ευρέθη εις το γνωστόν Καλέντζι … Εξ απογόνου ……ονόματι Ανδρέα, όστις ήσκησεν το επάγγελμα του “παπά”, έλαβον το και εις την εποχήν ημών επώνυμον Παπανδρέου … 
   
Η πρώτη εγκατάστασις των Παπανδρέου εις τις Κεχριές Κορίνθου φαίνεται, πως ήτο η συναισθηματική αιτία της αποκτήσεως … αγροτικής-εξοχικής οικίας εις … παρακείμενον χωρίον, το οποίον έως και σήμερον χρησιμοποιούν …
   
Τον, δε, Γεώργιον Παπανδρέου εισήγαγεν εις τον Δημόσιον Βιον της Χώρας, ως Νομάρχην, ο έτερος εβραίος … Μπενύ Σελόν ή … Βενιζέλος Ελευθέριος.
   Και ποίον ήτο το εβραϊκόν επώνυμον των Παπανδρέου ;
    ήτο το Ζετκίν ή το Καψαλί … 
 ο υιός αυτού
και ο υιός του υιού με … σηκωμένα μανίκια !
και ροδοσταυρίτης βεβαίως βεβαίως !
καταθέτει στεφάνι σε εβραϊκή γιορτή
με το εβραϊκό του καπελάκι (κιπά)
εδώ απονέμει τιμές στον μεγαλύτερο σφαγέα
των Ελλήνων , τον Κεμάλ Ατατούρκ
ο μεγάλος εθνάρχης … ο ντονμές 
και ο ανηψούλης του ο μπουλούκος …
και αυτός με το καπελάκι του …
και πως του πααααααει !
και μία με καπελάκι … αμ πώς !
και ο … σπουδαρχίδης στο κόλπο , τι νομίσατε …
Είπε :”Τα εθνικά σύνορα κι ένα μέρος της εθνικής
κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης 
και της ευημερίας”
Είπα : σάλτα και γαμήσου μωρή άλλη μια φορά 
και μη μου πεις πως είσαι αγάμητη …
δεν λέω τιποτε γι΄αυτόν …
μπορεί να μου δώσει καμιά ευχή …
η … γράνα
από τους τότε γνωστούς άγνωστους
τι ωραίο χαμόγελο έχει το γαμημένο εξώγαμο του διαβόλου
μπουλούουουουουκοοοοο
ο κολοτούμπας Καρατζαφύρερ …
ο Αλογοσκούφης σε συνεδριο της γνωστης λεσχης
και ο Παυλόπουλος ρε παιδιά , μασόνος … 
ο Προκόπης ! Τι τον βρήκατε ρε …
Ο πολύς Αβραμόπουλος … ομιλεί σε μασονική στοά
Αυτή η γαμημένη το δήλωσε ευθαρσώς μέσα στο 
Ελληνικό κοινοβούλιο πως είναι Εβραία .
Επίσης λέει πως τα Ελληνικά είναι ξένη γλώσσα γι αυτήν !
φήμες το θέλουν εβραϊκής καταγωγής ,απ΄την
μητέρα του εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή.
υφυπουργός Εξωτερικών Ροζάκης … 
εβραιοπουλάκι και αυτός
κούκου τζα !
πουλάκι μου … κι εσύ !
Έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο «Bernando O’ Higgins» 
 
 ο Βούγιας παιδιά … καλέ συ !
σιγά μην έλειπε το αστέρι μας απ΄την εβραϊκή παρέα μας 
 
Δυστυχώς , ζουν ανάμεσά μας … και δεν είναι μόνοι τους … έχουν και τα δουλικά τους … τα σκυλάκια τους ντε … τους γνωστούς εβραιόδουλους , φιλοχρήματους γλύφτες …
(Από εδώ τα παρακάτω στοιχεία ) Φυσικά δεν λείπουν οι εβραίοι και οι εβραιόφιλοι και από τα υπόλοιπα κόμματα, με προεξάρχουσα τη Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τον πρώην πρόεδρό της Μ. ‘Εβερτ, οι σχέσεις του οποίου με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι περισσότερο από δεδομένες, (πανταχού παρών σε όλα τα εβραϊκά μνημόσυνα, κατελθών ως υποψήφιος δήμαρχος το 1986 με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή», στο ψηφοδέλτιο του οποίου υπήρχαν και εβραίοι, (Ααρών, Σαμπεθάι κ.ά.), στο κόμμα του υπάρχουν ουκ ολίγοι εβραίοι και εβραιόδουλοι.

Κατ’ αρχήν διακρίνεται ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αποστολάτος, φανατικός υμνητής των εβραίων, πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και εκδότης του περιοδικού «Ελληνο-ισραηλινά Νέα».

Ακολουθεί ο εβραιόφιλος Ν. Μάρτης, πρώην υπουργός και βουλευτής, ο οποίος προ ετών κυκλοφόρησε το βιβλίο «Η πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας», δια του οποίου «προσπαθεί» να αποδείξει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας …; επικαλούμενος τις μαρτυρίες της Παλαιάς Διαθήκης. Δηλαδή, αναθέτει στους εβραίους ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποφανθούν αν η Μακεδονία είναι Ελληνική. Το βιβλίο του Μάρτη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με εβραϊκό πιστοποιητικό, έχει προβληθεί κατά κόρον από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και τα εβραϊκά Xρονικά, καθόλου βέβαια τυχαία …;

Ο Ι. Παλαιοκρασάς, τυγχάνει εκ των φίλων του ΚΙΣ και είναι πρωτοπόρος σε όλα τα εβραϊκά «μνημόσυνα». Ακολουθεί ο Ι. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος επίσης πρωτοστατεί σε όλα τα μνημόσυνα ανά την Ελλάδα, για το «ολοκαύτωμα». Ως υπουργός Εθνικής Αμύνης συνήλθε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία «Τζένεραλ Νταϊνάμικς» (General Dynamics) για την αγορά 40 αεροσκαφών F-16. Για την εξεύρεση ωστόσο των αναγκαίων κονδυλίων, κατέφυγε στην εβραϊκή εταιρεία «Σόλομον Μπράδερς» (Solomon Brothers) η οποία μάλιστα διαδραμάτισε και εγγυητικό ρόλο στην συμφωνία, φυσικά με το αζημίωτο. Κατά το 1993, ο Βαρβιτσιώτης με τον τότε υφιστάμενό του Ι. Σταθόπουλο, είχαν επιδοθεί, ματαίως βέβαια, σε …; έρευνες για την «ανακάλυψη» της ανύπαρκτης εβραϊκής ταξιαρχίας, η οποία δήθεν είχε πολεμήσει κατά την περίοδο 1940-41 στην Ελλάδα και …; θυσιάσθηκε για τον Ελληνισμό!

Ο Αν. Ανδριανόπουλος, συγκαταλέγεται στους ένθερμους νεοταξίτες και υποστηρικτές του Ισραήλ. Λάτρης των εβραϊκών κιμπούτς, προφανώς εθιζόμενος στην εβραϊκή νοοτροπία περί εργασίας, πραγματοποιεί συχνά επισκέψεις στο Ισραήλ και εκφράζει φιλοσιωνιστικές απόψεις.

Η Κέλλυ Μπουρδάρα, κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού, είχε δαπανήσει αρκετά κονδύλια για την προβολή εβραϊκών έργων τέχνης και θεμάτων της Παλαιάς Διαθήκης στην Εθνική Πινακοθήκη, αποσπώντας επαινετικά σχόλια από το εσωτερικό έντυπο των εβραίων «Τα Νέα μας» (1-10-1993).

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθηναίων και πρώην πρόεδρος του Κ.Ε.Π., έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα και έχει καταγγελθεί, χωρίς ωστόσο να διαψευσθεί, ότι ενισχύεται από εβραϊκές πηγές με εξουσιαστικές προοπτικές. Κατά την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος, αυτοπροβαλλόταν ως «Εκπρόσωπος μίας Νέας Εποχής», ισχυρισμός ο οποίος καθιστά αρκετά σαφή τον υπαινιγμό του. Από το 1990 υπηρετούσε στο διπλωματικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, από το οποίο κατέβαλλε «άοκνες» προσπάθειες για την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ. Παρεμπιπτόντως, είναι μήπως τυχαίο το γεγονός ότι η πρώτη διπλωματική ενέργεια της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανήλθε στην εξουσία το 1990, ήταν η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ;

Οι Αθανάσιος Τσαλδάρης, Αριστ. Παυλίδης, Γ. Παναγιωτόπουλος και Θ. Σοφούλης, άπαντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασαν κατά το παρελθόν, εντός και εκτός βουλής, απροκάλυπτα φιλεβραϊκές θέσεις. Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση των Πεσματζόγλου και Πλυτά.
Η Φ. Πάλλη Πετραλιά, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εβραίους, τόσο μάλιστα ώστε να αποτίει φόρο τιμής στην επτάφωτο λυχνία, στεκόμενη σε στάση προσοχής και θέτοντας το χέρι στην καρδιά… Φημολογείται δε ότι στην κατοικία της επήλθε η σύμπραξη-συναλλαγή των εβραίων επιχειρηματιών των ΗΠΑ με τους Αχέπανς, μία σχέση καθυποταγής των ελληνικών επιχειρηματιών των ΗΠΑ στο σιωνιστικό λόμπυ.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, διατηρούσε άριστες σχέσεις με το τοπικό εβραϊκό στοιχείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοσμόπουλος αρεσκόταν στο να εκφωνεί λόγους σε εβραϊκές συναγωγές και σε συναφείς χώρους. ‘Αλλωστε κυκλοφορεί ευρέως η φήμη ότι ο Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της αναδείξεως της Θεσσαλονίκης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, εξασφάλισε για την προβολή των δραστηριοτήτων της εβραϊκής κοινότητας σημαντικά κονδύλια.

Απροκάλυπτα φιλική προς τον εβραιοσιωνισμό στάση, τήρησε και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής. Επί της περιόδου της πρωθυπουργικής παντοδυναμίας του στη Ν.Δ. (1974-1980) ζωτικής σημασίας εθνικοί και κρατικοί φορείς είχαν αλωθεί από τους εβραίους. Ενδεικτικά αναφέρουμε (από το βιβλίο του Ι. Φουράκη «Ελληνισμός – Εβραιοσιωνισμός» σελ. 361) ότι στο Υπουργείο Εξωτερικών δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάϊ, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν, η Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδος, ο Η. Μόρδος, ο Χαϊμ Καπέτας, ο Β. Αλπαλάς. Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν ο Μ. Λεβί, ο Χαϊμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο, ενώ στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν ο Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσηπης, Χ. Περέζ, Χ. Ροζενστάιν.

Ο Θεόδωρος Κασσίμης, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΕΟΤ, έθεσε σε κυκλοφορία ένα ανεπίτρεπτο φυλλάδιο για τα ανύπαρκτα… εβραϊκά αξιοθέατα στην Ελλάδα. Φημολογείται ότι η σύζυγός του είναι εβραϊκής καταγωγής, κατά την περίοδο δε της δραστηριοποιήσεώς του εντός του ΕΟΤ, πολλοί εβραίοι προωθήθηκαν ως ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων. Χαρακτηριστική περίπτωση επ’ αυτού προώθηση του Δαυίδ Γκολφάιντ στο ξενοδοχείο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης.

Στενές σχέσεις με τους ιουδαίους, έχει όμως και η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού. Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς σχέσεις με την οικογένεια Ιουδερού, το γένος Μολώχ, όμως οι σχέσεις της με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από φιλικές…
Όσα επ’ αυτού παρατίθενται είναι εντελώς ενδεικτικά. Υφίστανται πολλά παράκεντρα αποφάσεων, δρώντα τόσο εντός του πολιτικού παρασκηνίου όσο και εκτός των μέσων μαζικής αποχαυνώσεως, τα οποία ελέγχονται από τον διεθνή σιωνισμό.

Πρέπει δε να τονίσουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα αποτίουν φόρο τιμής στο «ολοκαύτωμα» και εγκωμιάζουν διαρκώς τους εβραίους. Προκαλεί βεβαίως εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς αναφέρεται στις θυσίες εκατομμυρίων ανθρώπων άλλων λαών, ουδείς μνημονεύει τις εκατόμβες των θυμάτων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρά μόνο γίνεται αποκλειστική μνεία στους εβραίους. Χαρακτηριστικό δείγμα επ’ αυτού, είναι οι «γονυκλισίες» των πολιτικών, επ’ ευκαιρία των διαφόρων τελετών τις οποίες διοργανώνουν διαρκώς οι εβραίοι για το «ολοκαύτωμα», τελετές, η παρουσία στις οποίες έχει χαρακτήρα «νομιμοφροσύνης» και πίστεως στα κελεύσματα του Ισραήλ.

Στα πλαίσια σχετικής εκδηλώσεως την οποία διοργάνωσαν οι εβραίοι στις 27 Μαρτίου 1996 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, προκειμένου να εορτάσουν τα 50 χρόνια από την ανασυγκρότηση του εν Ελλάδι εβραϊσμού, παρέστη το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, σε ένδειξη προσηλώσεως στο εβραϊκό στοιχείο. Το κυρίαρχο στοιχείο σε αυτή την εκδήλωση, όπως και όλες τις συναφείς, ήταν ότι το σύνολο των ομιλητών, προερχομένων από τον κοινοβουλευτικό χώρο, έπλεξαν το εγκώμιο των εβραίων κατά κόρον, επιχειρώντας να τους παρουσιάσουν μάλιστα και ως σημαντικούς παράγοντες για την ελληνική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Ανάμεσα σε εκείνους που περιφέρονται όπου γίνονται εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» είναι οι ακόλουθοι: Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης ‘Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι (Περιοδικό «Χρονικά» – Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος – Αύγουστος 1996).
Φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας (Επίσκοπος Μελίτων, Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, Έξαρχος Ειρηναίος), στρατιωτικοί, πανεπιστημιακοί καθηγητές και δημοσιογράφοι.

Φυσικά, πέραν αυτών, υπάρχουν πολλοί ακόμη φιλοεβραίοι και σιωνιστές, οι οποίοι αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά ενισχύουν με τη στάση τους και τις πράξεις τους τον διεθνή σιωνισμό.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MOSSAD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πολλά φημολογούνται για την δράση, συχνά ανεξέλεγκτη, των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στον Ελλαδικό χώρο.

Σχετικά πρόσφατα είχε αναφερθεί από τον Ελλαδικό τύπο, το γεγονός ότι ‘Ελληνες αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, και όχι μόνο, θα εκπαιδευθούν από στελέχη της MOSSAD. Το γεγονός αυτό σε συσχετισμό με όσα κατά καιρούς έχουν ακουσθεί ή γραφεί, άνευ διαψεύσεως, μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε κάποια καίρια ερωτήματα.

Αληθεύει ότι εντός των γραφείων της κεντρικής διοικήσεως της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) συστεγάζεται κλιμάκιο της ΣΙΑ και της ΜΟΣΑΝΤ, το οποίο μάλιστα τελευταίο χρησιμοποιεί και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΕΥΠ;

Αληθεύει ότι η δόμηση της άλλοτε ΚΥΠ και νυν ΕΥΠ έχει γίνει από ισραηλινούς πράκτορες;
Αληθεύει ότι υπάρχουν αξιωματούχοι και στελέχη της ΕΥΠ τα οποία συγχρόνως εργάζονται και για ξένες μυστικές υπηρεσίες, ιδίως για την ΜΟΣΑΝΤ;

Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η ΜΟΣΑΝΤ αναλαμβάνει επισήμως τη φύλαξη υψηλών προσώπων και υπουργικών παραγόντων, εντός της Ελλάδος, υποκαθιστώντας τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, όπως συνέβη στη σύνοδο των υπουργών Δημοσίας Τάξεως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία συνήλθε την ‘Ανοιξη του 1994 στην Κέρκυρα και όχι μόνο;

Πώς ερμηνεύεται η διαπίστωση ότι ΜΟΣΑΝΤ και ΣΙΑ οργώνουν την ελλαδική επικράτεια ανενόχλητες, όταν μάλιστα είχε ανακαλυφθεί στα Πατήσια διαμέρισμα αμερικανών πρακτόρων με περούκες και άλλα σύνεργα, το 1993, συγκαλύφθηκε η υπόθεση (βλ. και διασυνδέσεις με την υπόθεση της 17 Νοέμβρη); Ποιος στ’ αλήθεια ελέγχει τη χώρα;

Εξ’ άλλου, καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το 1993 το Αμερικανικό Κογκρέσο απέρριψε την τοποθέτηση του Μάικ Χάπεριν ως Υφυπουργού Αμύνης των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον για διασυνδέσεις με διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας, τα πλοκάμια των οποίων έφθαναν στην Ευρώπη. Μία λεπτομέρεια: Ο Χάλπεριν είχε διατελέσει στενός συνεργάτης του εβραίου σιωνιστή Χένρι Κίσσιγκερ …;

Μία είναι η λύση : Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους
Πηγή άρθρου. ΜΑΚΕΔΩΝ.
Σχόλιο ιστού: Μήπως δεν, είναι , αλήθεια όλα αυτά;
ΑΛΗΘΕΙΑ !
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους
ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

Η ΤΥΦΛΗ ΥΠΑΚΟΗ!!! Μπενέ Μπερίτ !

 

 http://diaggeleas.wordpress.com

19 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΥΓΚΑ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αν έχεις κάτι για την Χρυσή Αυγή μπορείς να μας το στείλεις και να το αναρτήσουμε,κανένας δεν έχει ασυλία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. kai na itan euvraioi pio einai to provlima sas.. ratsistes.. eleos pia!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε με τα γκρικλισ με το να είναι Εβραίοι δεν είναι πρόβλημα. Αλλά είναι πρόβλήμα πως τοποθετήθηκαν εκεί για να εξαφανίσουν ότι Ελληνικό υπάρχει. Κατάλαβες φιλαράκο; Και βγάλτε την Πιπίλα του ρατσισμού. Απάτριδες.....!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αξιοπιστία των κειμένων φαίνεται από τον.....ροδοσταυρισμό του Παπανδρέου. Αυτό που φοράει είναι παράσημο του ελληνικού κράτους με κόκκινο και σταυρό...Έλεος πια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @9 Φεβρουαρίου 2012 2:59 π.μ.

  ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ......

  ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. .
  -ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ-----ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ--------
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.....

  ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
  ΚΙ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ;
  ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΕΡΑ
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΗΧΟΥΝ;

  ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ
  Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΡΑΤΟΣ
  ΥΨΩΣΕ ΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
  ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΦΩΣ.

  Μ' ΕΝΑ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΒΗΝΕΙ
  ΚΑΘΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΗΓΗ
  ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ, ΘΑΡΡΟΣ ΔΙΝΕΙ
  ΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΕΙΛΗ
  ΝΑ ΤΟ ΠΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!


  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ,ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  ΝΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. TERMA MONO ELLHNES STO ELLHNHKO KRATOS!!!!!!!!

  MILATE RE ALITES POU PSIFIZATE OLOI TOUS EYREOUS!!!!!!!!

  MIA ZWH TERMA RE!!!!!!!!!!!!

  H ELLADA STOUS ELLHNES KAI DEN SAS ARESI NA PATE STON

  AGIRISTO GIATH EKEI ANIKETE OLOI SAS DOSILOGOI!!!!!!!!!!

  SAS PIRAZH H XRISI AYGI!!!!!!!!!!

  KAI EGW 8A PSIFISO RE GIATH DEN SAS GOUSTARO PRODOTES!!!!!!!

  ELLHNES MONO!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τέσσερις χιλιάδες χρόνια γλώσα και ακόμα να αποφασίσουμε αν είναι καράφλα ή φαλάκρα8 Μαρτίου 2012 στις 5:50 μ.μ.

  Και ο Πλεύρης Εβραίος είναι Π. Λεβ(ρ)ις. Λεβίς ιερέας του τετάρτου βαθμού της ιερής λυχνίας του Τεμένους του Δαβίδ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;

  ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ;

  ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ
  ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙ
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΠΑΠΑΣ;

  '...ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..." ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΜΕ;

  ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ;

  "... ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ..." ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΜΕ;

  Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ
  ΔΥΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΑ, ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ
  ΕΙΝΑΙ;

  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ,
  ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;
  ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ;

  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μην στεναχωριέστε άδικα, απλά μην τους ξαναψηφίσετε.
  Υπάρχουν "μικρά κόματα" που αποτελλούνται από Έλληνες.
  Εγώ θα προτιμούσα κάποιο που να είναι φρέσκο στα πολιτικά πράγματα και να έχει ανθρώπους που να ξέρουν από δημόσια διοίκηση. Αλλά ο καθένας κατά το δωκούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. για πειτε μας και την εθνικοτητα της γυναικας του μιχαλολιακου της χ.α....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΩΤΣΟΥΣ,ΜΑΓΚΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ" ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΠΟΥ Ο ΤΖΑΚ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΌ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΕΣ ΄΄΄΄ΜΑ==ΚΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. as mas djoyn h gidoboski periplanomeni pio kratos ixan pio politismo ixan posa xronia exoyn kratos methn bia kai to xrima ola ayta ta arxea ktismata poy yparoyn sto koloistnral arxitektones ellines ta sxediasan ayti h rasta htan doyli ke ergates kai ton nao toy solomontos poy epikaloynte as cakoyn na broyn pios arxiteknon to sxediase kai poy simetixan ayti monon sto na spanoyn petres kai na tis koybalane h texites htan ellinessssssssss mogkolika periplanomena katalipa gidoboski aytos einai o politismostoys opapoys]]]] me agapi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Το άρθρο είναι ένα αίσχος, είναι ντροπή μας να λέγονται ακόμα τέτοιες μπούρδες από πραγματικά ανιστόριτους. Οι πραγματικοί Ανθέλληνες φοβούνται την συμμαχία Ελλήνων-Εβραίων. Πάντα στην ιστορία μας υπήρξε αλληλοβοήθεια Ελλήνων-Εβραίων, τους οφείλουμε και μας οφείλουν πολλά.
  Οπως ανέφερε και ο Βρετανός πρωθυπουργός Τσώρτσιλ στο βιβλίο του «Closing The Ring», «Δεν υπάρχουν άλλα έθνη σαν αυτά τα δύο που να σημάδεψαν τόσο πολύ την παγκόσμια ιστορία. Αυτοί οι δύο λαοί μάς κληροδότησαν την ευφυΐα και τη σοφία τους. Η Αθήνα και η Ιερουσαλήμ επηρέασαν όσο κανείς άλλος την ανθρωπότητα».
  http://www.kathimerini.gr/769834/opinion/epikairothta/politikh/ellhnes-kai-evraioi-mia-amoivaia-epwfelhs-sxesh

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα θέματα που αναρτούμε δεν σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλα .
Μας στέλνονται απο διάφορα σαιτ μπλογκ και αναγνώστες.
Η ελεύθερη σκέψη απο το 2010 έχει παραμείνει στη μπλογκόσφαιρα αταμπέλωτη και ανεξάρτητη χωρίς κλίση σε κάποιο πολιτικό κόμμα και έτσι θα συνεχίσει .
Θα παρακαλούσαμε στα σχόλια να μη γράφετε με Greeklish .